Sagt om drömkurser och konsultationer

Jag är så nöjd med att haft/har Magnus som lärare i drömtolkning. Han vägleder oss in i drömmarnas värld på ett stimulerande , klockrent och spännande sätt. Vi upptäcker nya dörrar att gå in i, in i vårt inre landskap. Där finns det många skatter att titta på. Med hjälp av honom och drömgruppen blir jag mer medveten om mej själv. Han har mycket visdom och klokskap. Han har ett stort varmt hjärta och är ödmjuk. Kvällarna med Magnus är magiska. Tack för allt du lär mej! 

Eva Anto

Att gå drömtolkningskursen i Smedjebacken hos Magnus var som en spännande exkursion i en drömvärld full av budskap från mig till mig. Nu har jag både skattkarta och förstoringsglas för att hitta nya spännande stigar och slipper vara rädd för kraschade plan och mardrömmar. Varje dröm har ett budskap, hur tokigt det än verkar när solen går upp.

Eva Mandelqvist, författare till Mediumskap i vardagen : andlighet för vanligt folk

Mina återkommande drömmar har förbryllat mig och tog därför kontakt med Magnus för att få hjälp att tyda dem. Genom att ställa de rätta frågorna fick han mig att berätta saker som jag aldrig kunde tro hade med drömmarna att göra. Jag är helt överväldigad och glad över den hjälp jag fick. Jag kan verkligen rekommendera Magnus om du vill ha dina drömmar tydda.

Britt-Marie

Jag har under ett antal år deltagit i drömkurser i Västerås med Magnus som lärare. Där har vi arbetat med våra drömmar, på ett djupare plan, bland annat med att tyda drömmen och därigenom förstå budskapet i den. Det har varit mycket inspirerande, i högsta grad självutvecklande och spännande att upptäcka nya sidor hos mig själv! Jag kan varmt rekommendera Magnus kurser.

Inga-Lill Asplund

Att drömarbeta tillsammans med Magnus är den största gåvan jag någonsin har gett till mig själv. Det är det mest utmanande och utvecklande arbete jag någonsin upplevt. Det är något jag varmt rekommenderar den som är seriöst intresserad av andlig och personlig utveckling.

Pirjo Lindqvist, Boklinden Förlag
pseud. Maria Qvist författare till En del av mig och Heala mig

Jag har varit med på drömkurs för Magnus; fyra kvällar under våren i Enköping. Jag hade stora förväntningar och de infriades med råge. En magisk värld öppnade sig, där vi alla var vår egen teater. Jag fick se att vi med oändliga variationer drömmer om att få bli vårt stora, sanna jag - det var så rörande. Jag blev ödmjuk inför de andras vackra och sköra drömberättelser och såg att fast vi alla är olika så är vi också så lika varandra, vi är människor. Fast förresten så kanske djur också drömmer? Jag drömmer mer nu än förut och jag har förstått att jag vill och behöver leva ett liv där drömmar får plats. Tack Magnus! 

Kerstin de Verdier

Magnus har gått tre års utbildning i Drömterapi och har sedan assisterat på utbildningen under tre år. Han är en skicklig drömtolkare och drömterapeut som varsamt hjälper sina deltagare/klienter fram till egna insikter och tolkningar som öppnar upp för läkning och helande. Det är precis så som drömarbete och drömterapi ska fungera. Vill du gå en mycket bra och givande drömkurs, eller gå privat i helande drömterapi, kan jag varmt rekommendera Magnus.

Louise Minerva-Li
Lärare i Drömkunskap, Livskunskap och Drömterapi
Författare till Drömtolkning och Drömalkemi | Nattdröm, DagSdröm, Livsdröm | Brev från Drömkällan | Förstå dina känslor | Genom döden | Din väg genom liven - medvetandets utvecklingsstege